Taal voorkeur | NL | ENG | DE | FR
Nieuws & TRENDS

Onze merken

13
nov

Antar Shoe op werkbezoek naar schoenenfabrikant Grisport

ANTAR SHOE OP WERKBEZOEK NAAR ITALIAANSE SCHOENENFABRIKANT GRISPORT


Het team van Antar Shoe vertrok donderdag 8 november voor een werkbezoek naar schoenenproducent Grisport in Italië. Het team liet zich daar inspireren en informeren over het volledige productieproces van sample tot eindproduct. Het programma bestond uit een rondleiding door onder andere de fabrieken en kantoren, maar ook informatie uitwisseling over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Daarnaast was er ruimte om als team de omgeving te verkennen.

Het begon in 1977 toen de eerste Grisport schoen werd geproduceerd door de Italiaanse broers Grigolato. Zo ontstond Grisport als gespecialiseerde producent van handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Vandaag de dag heeft Grisport meer dan 2000 werknemers in dienst en heeft de fabriek een oppervlakte van 40.000 m².

In de loop van de jaren heeft Grisport zich bewezen als toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling als bouwstenen in het productieproces te verwerken. Grisport is een echt Italiaans merk en ondersteunt dit door het ‘Made in Italy’ label.

Grisport heeft strikte normen als het gaat om duurzaamheid en bij het selecteren van de grondstoffen. De schoenen worden geproduceerd op zonne-energie. De daken van de fabriekshallen bestrijken 15.000m2 aan zonnepanelen. Dat levert 70% van de kracht op dat nodig is tijdens de productie.

Het team kijkt terug op een inspirerend bezoek en is onder de indruk van alle aspecten die komen kijken bij het vervaardigen van een goede wandelschoen.

Ontdek
meer