Taal voorkeur | NL | ENG | DE | FR
nachrichten & agenda

nachrichten & trends

08
Aug

Compleet vernieuwde showroom in C.A.S.T.

Antar Shoe verwelkomt u graag in de volledig vernieuwde en vergrote showroom in C.A.S.T. te Nieuwegein. U vindt er onder andere de nieuwste collecties slippers voor 2020, de bekende Bergstein producten, de wand met outdoorschoenen van Grisport, maar ook drie nieuwe merken: Gioseppo, Hot Potatoes en La Siesta.

Over de uitbreiding van de showroom in Nieuwegein vertelt eigenaar Marco Jorna: “Omdat we nieuwe merken aan ons portfolio toevoegen, hebben we onze showroom uitgebreid met 80m2. Zo hebben we nu 240m2 vloeroppervlak om onze merken te presenteren en bezoekers te inspireren.” De showroom kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, leer en een duurzame moswand.

Als importeur van negen merken in de Benelux, bewijst Antar Shoe zich toonaangevend in de schoenenbranche. Marco Jorna: “We zijn importeur van hele mooie merken voor ieder seizoen. Met onze showroom willen we winkeliers inspireren en adviseren op merkniveau. We laten de eindgebruiker het hele jaar door genieten van ‘The good things in life’.” 

Antar Shoe levert aan een brede klantengroep van schoenenwinkels, sportzaken, kledingwinkels en boetieks tot outdoorspeciaalzaken en campingwinkels. Klanten kunnen via de B2B webshop 24/7 bestellen en actuele informatie vinden over leveringen en producten.

C.A.S.T. Nieuwegein, showroom 469
Buizerdlaan 6 in Nieuwegein

Entdeck
mehr