Taal voorkeur | NL | ENG | DE | FR
Nieuws & TRENDS

Onze merken

30
aug

Vacature: Accountmanager België & Luxemburg

Vacature Accountmanager België & Luxemburg

Zoek jij een uitdagende salesfunctie met focus op langdurige samenwerkingen in België en Luxemburg? En krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe accounts? Dan zoeken we jou! 

Antar Shoe importeert schoenen van internationale topmerken en is actief in de Benelux. We zijn de onmisbare schakel in de distributieketen van schoenenmerken voor retailers. Voor België & Luxemburg vindt de verkoop en presentatie van onze merken plaats in Trade Mart Brussels. Onze mooie showroom wordt jouw fijne werkplek. Het hoofdkantoor en de distributie bevinden zich in Elburg, Nederland. Bergstein, Grisport en Ipanema zijn een aantal van onze populaire merken waarvoor je gaat werken.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten inclusief de key accounts. Je bent doortastend, je speelt in op de behoeftes van de klanten en draagt de verantwoordelijkheid om langdurige samenwerkingen aan te gaan en weet de markt uit te breiden. Je ontvangt jouw (potentiële) klanten in de showroom om de collecties van onze merken te presenteren en verkopen. Je houdt de markt scherp in de gaten omtrent nieuwe ontwikkelingen en wil graag nieuwe kansen realiseren. Daarnaast maak je deel uit van ons informele team in Nederland en werk je nauw samen met de collega’s accountmanagers, maar ook met de afdelingen binnendienst en marketing.

Lees hier snel meer...

Ontdek
meer