Taal voorkeur | NL | ENG | DE | FR
Nieuws & TRENDS

Onze merken

02
jun

Uitbreiding hoofdkantoor & logistiek centrum

Antar Shoe is gestart met de uitbreiding van ons logistiek centrum en hoofdkantoor in Elburg. Na oplevering is onze magazijncapaciteit flink uitgebreid om de groei en ontwikkeling van ons bedrijf goed op te vangen en zijn onze spreekruimtes, werkplekken en kantine op de toekomst voorbereid.

Sec.architecten heeft het ontwerp voor een uitbouw van het logistieke centrum en een uitbouw van het kantoorgebouw. De uitbreiding van 1.400 m2 voor het logistieke centrum is visueel geheel in lijn met het bestaande heldere ontwerp van baksteen en beton. De uitbouw van het kantoor, die 110m2 groot is en als kantine gebruikt gaat worden, krijgt een houten constructie en een natuur-inclusief groen dak. De sedum op het dak gaat hittestress tegen en draagt bij aan het groen op het bedrijventerrein. De warme tinten en de natuurlijke materialen van de kantine vormen een duidelijk contrast met het hoofdgebouw.

Sec.architecten heeft ook het interieur van de kantine ontworpen en de begane grond van het kantoor opnieuw ingericht. De bouw is in handen van BFM beheer b.v. De oplevering staat gepland in de zomer van 2022.

Ontdek
meer