Samen vormen we de carrière die bij je past

Bij Antar Shoe weten we dat je goede en gedreven mensen nodig hebt, of dat nu op de afdeling marketing, administratie of logistiek is. We houden van een open en informele sfeer en geven je als werknemer alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Zo blijf je zelf altijd stappen maken.

Vertrouwen en
verantwoordelijkheid

Om je werk goed te kunnen doen, is het belangrijk dat je je vrij en vertrouwd voelt. Bijvoorbeeld om je uit te spreken of om iets te doen op jouw manier. Antar Shoe bestaat uit een vriendelijk, gelijkwaardig en behulpzaam team. We werken, groeien, ontdekken, leren en vieren samen. Zo halen we het beste uit onszelf en onze partners en klanten.

Samenwerken als de basis

De onmisbare schakel zijn in de distributieketen van schoenen, begint bij onze eigen organisatie. Van logistiek tot de binnendienst en sales: door goed en open met elkaar te communiceren op alle niveaus, dragen we met inzichten, ervaringen en ideeën bij aan het verbeteren van onze klantgerichte service. Dat is de uitdaging waar we voorstaan. Onze medewerkers zijn betrokken en bevlogen mensen, die zien dat je samen verder komt dan alleen.

Meet the team

Stappen blijven zetten

Onze klanten en werkveld ontwikkelen zich steeds verder. Het is aan ons om daar in mee te gaan, om zo in verbinding te blijven en mee te groeien. Bij Antar Shoe zijn we altijd bezig met ontwikkeling. Van het verder automatiseren van ons logistiek centrum tot het neerzetten van de perfecte marketingstrategie. Zo blijven we bezig met de vraag: hoe kunnen we iedere dag opnieuw aan de verwachtingen van onze klanten voldoen?

Open functies

Er zijn op dit moment geen open functies.
Contact opnemen
Peter en Marjolein in CAST