Voor fabrikanten

Wij zijn Antar Shoe. Door onze hoogwaardige en sluitende dienstverlening zijn wij een onmisbare schakel in de distributieketen van schoenen.

Antar Shoe importeert en distribueert schoenen van internationale topmerken voor de Benelux. Als importeur met meer dan 45 jaar ervaring zetten we jouw merk via ons brede klantportfolio in de markt.

Thuis in de Benelux

We kennen de markt in de Benelux door en door. We zorgen ervoor dat je internationale merken verkoopt, met campagnes die lokaal relevant zijn. Daarvoor leveren we de retailer onder andere optimaal productinformatie-management, contentmarketing en point-of-sale materialen. We signaleren de nieuwste modetrends en bieden waardevolle feedback op je collecties. Alles om je merk zo efficiënt mogelijk te verkopen binnen Nederland, België en Luxemburg.

Of het nu gaat om het vergroten van de merkbekendheid, het stimuleren van de verkoop of het versterken van de positie in de markt, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen jouw doelen te bereiken. We geloven in een proactieve aanpak en streven naar een langdurige samenwerking, waarbij we voortdurend streven naar groei en een winstgevende positie.

Eigen B2B-webshop

Onze klanten hebben toegang tot onze eigen B2B-webshop. Daarin plaatsen ze razendsnel en gemakkelijk bestellingen, controleren ze de voorraadstatus en vinden retailers alles wat ze nodig hebben om jouw merk goed te verkopen. Van nieuwe collecties en voorraadkoppelingen tot recent beeldmateriaal en content voor de (online)marketing.

‘We blijven ons ontwikkelen en zetten zo iedere dag een extra stap om tot de allerbeste service te komen. Dat maakt dit werk ook zo mooi.'

Mark Groothuis
Logistics Support
Lees het verhaal

Showrooms vol inspiratie

De merken die we bij Antar Shoe importeren, presenteren we in onze showrooms in de belangrijkste inkoopcentra van de Benelux. In CAST Nieuwegein en Trademart Brussel, beide perfect bereikbaar, staan onze medewerkers klaar voor persoonlijk advies. De showrooms zijn een inspirerende en gastvrije omgeving waarin de retailer de beste ondersteuning krijgt en nieuwe trends en collecties van jouw merk ontdekt.

Antar Shoe hoofdkantoor in Elburg

Breed
klantenportfolio

Met ons brede klantportfolio creëren we een stabiele basis voor de verkoop van jouw merk. Dankzij onze samenwerking met meer dan duizend klanten in de Benelux, bieden we een breed spectrum aan retailers en doelgroepen. We zijn sterk vertegenwoordigd in fashion, sport, outdoor, baby & kids, comfort en seizoensgebonden collecties. Het stelt ons in staat om het merk in verschillende markten te positioneren.

Jarenlange
ervaring

Antar Shoe bestaat al meer dan 45 jaar en in die tijd hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. We kennen de markt als geen ander en zijn in staat om de juiste collecties te selecteren en jouw merk zo goed mogelijk te positioneren bij relevante klanten.

Antar Shoe presentatie spreekkamer overlegruimte

Modern logistiek centrum

We verzorgen de distributie vanuit ons eigen moderne logistiek centrum. Doordat we zelf het uitleveringsproces van de orders doen, waarborgen we de kwaliteit en snelheid van onze processen. We houden daarnaast een eigen voorraad aan, zodat je als klant altijd eenvoudig nabestellingen plaatst. Onze verantwoordelijkheid naar de retailer stopt niet na de levering van een order. Het is een begin van een langdurige en waardevolle samenwerking. We hechten daarom waarde aan aftersales en ons team staat klaar om iedere vraag te beantwoorden of te ondersteunen waar nodig.

Wil je jouw merk toevoegen aan ons brede klantportfolio?

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Je vindt ons voor passend advies op de volgende locaties

Elburg
Hoofdkantoor
Antar Shoe

Hoofdkantoor & logistiek centrum

De Rietkraag 17

8082 AA Elburg

Nederland

Tel. +31 (0)525 - 68 14 20

CAST Nieuwegein
Showroom
CAST Nieuwegein

Showroom 469

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein

Nederland

Tel. +31 (0)30 - 21 20 185

Trademart Brussel
Showroom
Trademart Brussel

Showroom S Barcelona 125

Atomiumsquare 1

1020 Brussel

Belgium

Tel. +31 (0)525 - 68 14 20