Taal voorkeur | NL | ENG | DE | FR
Nieuws & TRENDS

Onze merken

23
dec

Antar Shoe start 2023 met nieuwe merkstrategie

Onze merken en het retaillandschap zijn voortdurend in beweging

Dat was in 2022 zo en dat zal ook in 2023 zo blijven. We beginnen het nieuwe jaar vol uitdagingen. Want om je te kunnen blijven onderscheiden, moet je ook als bedrijf in beweging blijven. De maatschappij wordt veeleisender en de roep om creativiteit en effectiviteit wordt daardoor steeds groter. Voor ons betekent dit dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe, heldere positionering en uitstraling. Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het aanscherpen van onze merkstrategie en een nieuwe stijl om de positionering in al onze communicatiekanalen kracht bij te zetten. We zijn hartstikke trots om die nu aan jullie te presenteren.

The preferred shoe supplier
Een goede service is te verwachten, een onuitwisbare indruk is wat we achterlaten. Dat mochten we concluderen uit het onderzoek van afgelopen jaar. Die onuitwisbare indruk laten we straks in 2023 ook graag bij je achter. Een mooi doel waar iedereen in ons team hard voor werkt, iedere dag opnieuw. Dat doen we met sluitende processen, heldere communicatie en een duidelijke structuur, zodat we geen losse eindjes achterlaten.

Dat vind je terug in onze nieuwe huisstijl: een onderscheidende, kleurrijke en expressieve stijl, die ons past als een nieuwe jas. Daarnaast kreeg ons logo een update en heeft het nu een stevig karakter om de nieuwe uitgesproken Antar Shoe-identiteit in balans te houden. In 2023 ga je stap voor stap meer zien van onze nieuwe jas. Van een makkelijke B2B-webshop tot ons briefpapier, van een sprankelende nieuwe website tot de introductie van Seasonal News. We houden je op de hoogte.

De onmisbare schakel
Verder blijven we natuurlijk doen wat we doen. Elk seizoen creëren we een hoogwaardige en uiteenlopende collectie schoenen. We werken samen met internationale topmerken, met wie we ieder seizoen voor een breed en passend assortiment zorgen. We ontwikkelen ons verder op het gebied van content & creatie: we zijn er van fabrikant naar voet. Door snelle leveringen en grote voorraden vormen we een onmisbare schakel in deze distributieketen. Afgelopen jaar bouwden we de derde hal van ons logistiek centrum, dat betekent maar liefst 50% uitbreiding van onze capaciteit. 

Een onuitwisbare indruk, een sluitend proces, een onmisbare service.

Antar Shoe. A great fit.

 

Ontdek
meer