Ipanema

Ipanema is het levendige en kleurrijke bewijs dat duurzaamheid en fashion elkaar versterken.

Ipanema

Ipanema is het levendige en kleurrijke bewijs dat duurzaamheid en fashion elkaar versterken.

Over Ipanema

Ipanema is een Braziliaans slipper- en sandalenmerk en vernoemd naar één van de meest exotische en beroemde stranden in de wereld. Het populaire merk staat bekend om haar veelzijdige collecties met invloeden vanuit de huidige fashiontrends. Ipanema is zeer vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid en comfortabele producteigenschappen.

Ipanema creëert unieke producten met functionele eigenschappen, waaronder de anatomische zool voor een perfect loopcomfort en een goede pasvorm. Het wordt vervaardigd van superzacht en duurzaam Flexpand. Dit unieke materiaal is 100% recyclebaar. In het productieproces wordt het materiaal keer op keer hergebruikt. Hierdoor bestaat de slipper uit 30% gerecycled materiaal. Alle producten zijn vrij van giftige stoffen en zijn Vegan gecertificeerd.

Of je nu van een minimalistisch design houdt of juist weg bent van prints en kleur: Ipanema heeft voor ieder wat wils deze zomer. De slippers en sandalen zijn er voor ieder moment van de dag. Wist je dat je ook een beetje in Rio de Janeiro bent als je een paar Ipanema’s draagt? Je vindt het bekende patroon van de Ipanema boulevard ook altijd op de zool van je slipper.

Meer weten?

Wil je Ipanema in jouw winkel verkopen? Maak een afspraak in één van onze showrooms. We vertellen je er graag alles over.

Antar Shoe start in 2023 met nieuwe positionering en huisstijl