Bergstein B. Original
Bergstein
&

Een nieuw hoofdstuk voor één van onze geliefde merken

Gepubliceerd
30/1/2024
Seizoen
Herfst/Winter
Arrow down
Arrow down
Een nieuw hoofdstuk voor één van onze geliefde merken

Als anderen je nadoen, weet je dat je iets goeds aan het doen bent. En in dit geval: een sterk merk hebt, al 25 jaar lang. Om dit nog meer kracht bij te zetten, gingen we op zoek naar een vernieuwde positionering voor Bergstein anno nú. En die willen we vol trots met je delen.

Het in 2018 uitgerolde concept Happy to B, met de knipoog naar de B van Bergstein, is door de jaren heen op vele manieren succesvol gebruikt. We zeggen niet dat het ‘op’ was, maar het merk was wel toe aan een nieuwe stap. En die zetten we graag op tijd. We keken kritisch naar alle onderdelen van Bergstein, van uitingen tot producten en van de concurrenten tot aan de gebruikers.

Dit maakt Bergstein uniek
Bergstein staat voor hoogwaardige regenlaarzen en sloffen. Als verkoper en als consument kun je rekenen op kwaliteit. En, op eigenheid. Want met een collectie in een breed kleurenpalet, is er een Bergstein voor iedereen. Welke persoonlijkheid of stijl zij ook hebben. Bergstein wil niets liever dan dat kinderen, zichzelf zijn. Bovendien wordt elke laars (of slof) gedragen door iemand waarvan er ook maar één uniek exemplaar is! Daarom focust het merk zich vanaf nu op het vieren van individualiteit.

YOU ARE ONE OF A KIND.
YOU ARE UNIQUE.
YOU ARE YOU.
B ORIGINAL.

Het nieuwe communicatieconcept geeft Bergstein niet alleen een frisse uitstraling, maar ook een dieper gewortelde betekenis en zo een eigentijds merkverhaal voor al onze retailers. Dit statement brengen we nu tot leven in alle communicatie, zowel online als offline, en in de winkels. Ook vanuit Antar Shoe dragen we deze boodschap met veel enthousiasme uit.

Alsof deze vernieuwing niet al genoeg is, hebben we de Bergstein familie flink uitgebreid. De Cozy collectie, de bekende en succesvolle sloffenlijn van Bergstein, is uitgebreid met de Cozy Baby & Cozy Lux. Je leest hier alles over de nieuwe collectie.

Breng jij kleur en originaliteit in je winkel met Bergstein?
In Nieuwegein en Brussel, in CAST & Trademart, heeft Antar Shoe grote showrooms waar we de volledige FW24-collectie presenteren. We denken graag met je mee over je inkoop en de verkoop, want we hebben mooie displays en POS-materialen voor je klaar staan. Bovendien zorgen we voor landelijke campagnes waaraan je als retailer kunt deelnemen, zodat jouw Bergstein collectie volop zichtbaar is en mensen je weten te vinden.

Meer weten?
Wil je meer zien?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms in CAST Nieuwegein of Trademart Brussel. Voor meer inspiratie kijk je alvast op de website of socials van Bergstein.

arrow texture

Bekijk ander nieuws