Vrolijke, iconische sloffen voor iedereen
&

Ontmoet de nieuwkomers in Bergstein’s sloffencollectie

Gepubliceerd
30/1/2024
Seizoen
Herfst/Winter
Arrow down
Arrow down
Ontmoet de nieuwkomers in Bergstein’s sloffencollectie

Bergstein is een succes. De iconische regenlaarzen in vele kleuren doen het fantastisch bij onze retailers. En dat succes groeit verder. Want met een vernieuwe positionering en nieuwe toevoegingen aan de nog jonge sloffencollectie, is Bergstein dit najaar weer een feestje in je winkel.

Bergstein ken je vast: dit merk staat bekend om zijn iconische regenlaars in alle kleuren van de regenboog. Om ons merk te updaten en om de retailers nog beter te ondersteunen in de communicatie, onderging Bergstein recent een transformatie: van B Happy, gericht op vrolijkheid, naar B Original: gericht op het vieren van de uniekheid van ieder kind én de laarsjes zelf.

Want regenlaarzen zijn er vele soorten en maten – er is maar één Bergstein.

Buiten droge voeten, binnen warme voeten
De eigenheid en kleurrijke expressie van Bergstein laat zich niet alleen zien in de regenlaarzen! Want het laarzenmerk heeft ook al jaren een succesvolle sloffencollectie. De Cozy’s. Deze sloffen worden in Europa geproduceerd en zijn gemaakt van zuiver scheerwol. Heerlijk warm, verkrijgbaar in alle kleuren en voorzien van latexzool waardoor uitglijden tijdens het spelen verleden tijd is. Een vrolijk en kwalitatief product dat onmisbaar is voor klanten die al Bergstein laarsjes hebben.

Onze nieuwkomers: een succes op de beurs
Vanwege het succes breiden we de collectie uit met een Cozy Baby en een Cozy Lux. Zeker de babyslof, was al lange tijd een wens van ons! Met deze slof en de Cozy Lux is ons Bergstein aanbod nog completer. Tijdens de nieuwe kindermodebeurs PREVIEW KIDS in CAST deelden we deze modellen voor het eerst met jullie, en we vonden het geweldig om alle enthousiaste reacties op deze nieuwkomers te ontvangen.

Cozy Baby
Het babyslofje is gemaakt van zuivere scheerwol en is voorzien van aantrekkoord met stopper. Zo sluit het goed aan op het babyvoetje en gaat het niet snel uit. Extra leuk om te verkopen als cadeau, want we leveren deze slof met speciale cadeauverpakking.

Cozy Lux
De rijkere uitvoering van onze populaire slof. De Cozy Lux is gemaakt van dezelfde zuivere scheerwol als andere modellen, en voorzien van een soepele leren onderzool. Dit model is in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook in volwassen maten.

Breng jij kleur en originaliteit in je winkel met Bergstein?
Beide modellen zijn in onze presale verkrijgbaar en zullen FW24 in de winkels liggen. Wil je de sloffen ook graag opnemen in je assortiment? Je bent welkom in één van onze showrooms. In CAST Nieuwegein en Trademart Brussel heeft Antar Shoe grote showrooms waar we de volledige FW24-collectie presenteren.

Ben je benieuwd naar het nieuwe merkverhaal van Bergstein? 
Hier vertellen we je er meer over.

Meer weten?
Wil je meer zien?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms in CAST Nieuwegein of Trademart Brussel. Voor meer inspiratie kijk je alvast op de website of socials van Bergstein.

arrow texture

Bekijk ander nieuws