Verbinding, enthousiasme en trots
&

Geslaagde familiedag: verbinding, enthousiasme en trots

Gepubliceerd
10/8/2023
Seizoen
Lente/Zomer
Arrow down
Arrow down
Geslaagde familiedag: verbinding, enthousiasme en trots

Op zaterdag 13 mei openden we de deuren van het recent uitgebreide hoofdkantoor en logistiek centrum in Elburg. Alle medewerkers hebben vrienden en familieleden rondgeleid door het hele bedrijfspand. De opkomst was zeer hoog, wat de betrokkenheid en interesse in Antar Shoe onderstreepte.

Bergstein paviljoen
De familiedag leverde een stroom van enthousiaste reacties op. De activiteiten waren divers en geschikt voor alle leeftijden. Voor de jongste gasten was het Bergstein paviljoen ingericht. Met een goochelaar die ballonnencreaties maakte, een kleurwedstrijd en natuurlijk wat lekkers te snoepen was er meer dan genoeg vermaak.

Rondleidingen
Bezoekers waren onder de indruk tijdens de rondleidingen door het bedrijfspand. Hierbij leerden ze de merken kennen die Antar Shoe importeert en distribueert. In de Antar Shoe koffiehoek werd afgetrapt met informatie over de organistatie.  De bestverkochte modellen per merk werden onder andere uitgelicht. Het orderproces werd van A tot Z in beeld gebracht met een video. Een mooi overzicht van alle stappen die we als team zetten tussen een bestelling in de B2B-webshop tot het inladen van de bestelling in de vrachtwagen. De fotowanden gaven een inkijkje in 20 jaar personeelsfeestjes en -uitjes.

Activiteiten
Op het zonnig ingerichte Ipanema terras werd met een filmpje getoond over hoe een paar slippers uit Brazilië aankomt op plaats van bestemming in het logistiek centrum van Antar Shoe. De gezellige Hot Potatoes woonkamer was een groot succes door de photo-mirror. In de Grisport hoek hebben we laten zien hoe technisch een wandelschoen eigenlijk is, alle 83 onderdelen van een wandelschoen lagen uitgestald. In deze wereld van het hiken en bergbeklimmen konden bezoekers de klimwand op, deze is de hele middag bezet geweest en dat zegt natuurlijk genoeg.

Nieuwbouw
De medewerkers van Antar Shoe hebben deze dag met trots Antar Shoe laten zien aan familieleden en vrienden.  De net geopende bedrijfskantine, nieuwgebouwde logistieke hal en de nieuwe kantoorruimtes gaven hier dan ook een perfecte aanleiding voor. Bezoekers waren onder de indruk van de efficiëntie en georganiseerde processen binnen Antar Shoe.

Geheel passend bij de gezellige sfeer van Antar Shoe en zijn medewerkers is de rondleiding afgesloten met een hapje en een drankje. De avond werd voortgezet met alle personeelsleden en partners, een moment om de kantine nog officieel feestelijk in te wijden.

We kijken terug op een meer dan geslaagde Antar Shoe familiedag.

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

arrow texture

Bekijk ander nieuws