Ontwikkeling
&

Nieuwe positionering en huisstijl

Gepubliceerd
27/2/2023
Seizoen
Herfst/Winter
Arrow down
Arrow down
Nieuwe positionering en huisstijl

Onze merken en het retaillandschap zijn voortdurend in beweging. We beginnen het nieuwe jaar dan ook vol uitdagingen. Want om je te onderscheiden, moet je ook als bedrijf in beweging blijven. De maatschappij wordt veeleisender en de roep om creativiteit en effectiviteit wordt daardoor steeds groter. De afgelopen maanden zijn we daarom druk bezig geweest met het aanscherpen van onze merkstrategie en het creëren van een nieuwe stijl, om de positionering in al onze communicatiekanalen kracht bij te zetten. We zijn hartstikke trots om die nu aan jullie te presenteren.

The preferred shoe supplier

Een goede service is te verwachten, een onuitwisbare indruk is wat we achterlaten. Dat mochten we concluderen uit ons onderzoek van afgelopen jaar. Die onuitwisbare indruk laten we ook graag bij jou achter in 2023. Een mooi doel, waar ons team dagelijks hard voor werkt. Dat doen we op de manier die het beste bij ons past: met sluitende processen, heldere communicatie en een duidelijke structuur, zodat we geen losse eindjes achterlaten.

Die onuitwisbare indruk vind je ook terug in onze nieuwe huisstijl, waarmee we duidelijk communiceren in grote (kleur)vlakken. Het is een onderscheidende, kleurrijke en expressieve stijl, waar we jaren mee vooruit kunnen. Daarnaast kreeg ons logo een update: het heeft nu een stevig karakter om de expressieve en kleurrijke identiteit weer in balans te brengen.

Onmisbare schakel

Wat we blijven doen is het creëren van een hoogwaardige en uiteenlopende collectie schoenen. We werken samen met internationale topmerken, met wie we ieder seizoen voor een breed en passend assortiment zorgen. We ontwikkelen ons verder op het gebied van content & creatie: we zijn er van fabrikant naar voet. Door snelle leveringen en grote voorraden vormen we zo een onmisbare schakel in deze distributieketen. Afgelopen jaar bouwden we voor de derde keer ons logistiek centrum uit. Dat betekent maar liefst 50% uitbreiding van onze capaciteit.

Een onuitwisbare indruk, een sluitend proces, een onmisbare service. Antar Shoe. A great fit.

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

arrow texture

Bekijk ander nieuws