Technisch, sportief en breed kleurscala
Grisport
&

Grisport introduceert Hybrid lijn

Gepubliceerd
10/8/2023
Seizoen
Lente/Zomer
Arrow down
Arrow down
Grisport introduceert Hybrid lijn

Als toonaangevend merk in de outdoorbranche streven wij er voortdurend naar om innovatieve producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze klanten én consumenten. In het voorjaar van 2024 brengt Grisport een compleet nieuwe collectie: de Hybrid lijn.

Ondersteuning en comfort
In de Hybrid lijn combineren we de beste eigenschappen van traditionele wandelschoenen met een sportief uiterlijk zoals we van alledaagse schoenen kennen. De wandelschoenen zijn ontworpen voor het lente- en zomerseizoen om zowel op de (bos)paden als in de straten van de steden het maximale comfort te bieden. De technische eigenschappen zorgen ervoor dat de voeten tijdens een wandeling goed ondersteund worden en minder snel vermoeid raken. De demping in de zool zorgt voor een natuurlijke afwikkeling van de voet en vermindert de druk op de voeten en gewrichten. Een blokje om, stedentrip of wandelevenement… De wandelschoenen uit de Hybrid collectie zijn hier uitermate geschikt voor.

Een schoen met optimale pasvorm
Een van de opvallende kenmerken van de nieuwe lijn is het gebruik van de hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale pasvorm en ademend vermogen. Het ademend vermogen draagt bij aan het verlagen van de temperatuur rondom de voeten en bevordert mede daardoor het comfort. De luchtcirculatie verbetert en transpiratievocht wordt eenvoudig afgevoerd. Een andere eigenschap van het ademend vermogen is dat de voeten op een natuurlijke manier gekoeld worden tijdens een (stevige) wandeling. De optimale pasvorm wordt door Grisport gegarandeerd door onder andere het leestgebruik en de anatomische losse inlegzool. De fabrikant houdt rekening met de anatomie van de voet en past de leest aan om de optimale pasvorm te bereiken. De inlegzolen zijn ontworpen om de natuurlijke vorm van de voet te volgen, de druk te verdelen en de voetboog te ondersteunen.

Nieuwe Double Density zool
Ondersteuning en stabiliteit zijn essentiële kenmerken voor een goede wandelschoen. Het voorkomt blessures, zorgt voor de juiste houding en verbetert grip en balans. De Hybrid lijn is uitgerust met een nieuwe Double Density zool. Deze zool is ontworpen om de voet op een natuurlijk manier te laten afwikkelen tijdens het wandelen. Dit helpt de belasting gelijkmatig te verdelen en vermindert de druk op de gewrichten, wat resulteert in minder vermoeidheid en een verhoogd wandelcomfort.

Breed kleurscala
Naast de geoptimaliseerde technische eigenschappen, vallen de kleuren en kleuraccenten ook op. Grisport begrijpt dat het uiterlijk van wandelschoenen een belangrijke rol speelt bij de keuze. Gedempte tonen of een opvallende look, de Hybrid lijn heeft voor elke consument het juiste model. Verwacht een breed scala aan kleurenopties, variërend van klassiek zwart en blauw tot moderne tinten als grijs, groen en beige en mint. Daarnaast zijn de schoenen zeer licht in gewicht en verkrijgbaar voor dames en heren.

Meer weten?
Goede wandelschoenen zijn de basis voor een fijne wandeling. De Grisport wandelschoenen zijn uit voorraad leverbaar en worden bij een bestelling voor 15:00 dezelfde dag nog uit ons logistiek centrum in Elburg verzonden. Wil je meer weten over de Hybrid collectie of ben je nog niet bekend met de verkoop van het segment wandelschoenen? Wij presenteren alle merken die we bij Antar Shoe importeren in onze showrooms, in de belangrijkste inkoopcentra van de Benelux. In CAST Nieuwegein en Trademart Brussel, beide perfect bereikbaar, staan onze medewerkers klaar voor persoonlijk advies. Maak een afspraak en kom langs.

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Wil je de nieuwe Hybrid-lijn bekijken? Maak een afspraak in één van onze showrooms of ga naar onze B2B-webshop.

arrow texture

Bekijk ander nieuws