Ontdek de speelse FW24 collectie van Hot Potatoes
&

Bankhangen is een serieuze levensstijl

Gepubliceerd
30/1/2024
Seizoen
Herfst/Winter
Arrow down
Arrow down
Bankhangen is een serieuze levensstijl

Een slof? Dat klinkt saai. Maar een paar Hot Potatoes? Dat tovert een glimlach op je gezicht! Vanuit Antar Shoe distribueren we sinds 2019 pantoffelmerk Hot Potatoes in de Benelux. Met inmiddels zo’n 300 verkooppunten zien we de sloffen als zoete aardappeltjes over de toonbank gaan. Reden genoeg om je op de hoogte te brengen van details uit de nieuwste FW24 collectie.

Zelfs als schoeninkoper liggen ze vast in je sokkenla: zo’n fijn paar oude, dikke sokken - met een gat erin. ‘Potatoes’ noemen ze die gaten in Spanje. Hot Potatoes ontstond als mooier en comfortabeler alternatief voor die sokken. Sindsdien maakt het merk sloffen voor dames, heren en kids met één glasheldere ambitie: bankhangen.

Wel relaxed, niet slaperig
Hot Potatoes snapt dat schoenen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook persoonlijkheid en stijl moeten toevoegen aan een garderobe. De mix van comfort en humor zorgt voor een verrassende wending in een productcategorie die letterlijk slaperig kan zijn. Vanwege haar speelse imago en kwalitatieve materialen zijn we heel blij om het merk in ons portfolio te hebben.

Fashion en comfort
Bij Hot Potatoes draait alles om comfort met een hippe touch. De fashion vind je terug in doordachte combinaties van trendy ontwerpen, opvallende kleuren en speelse twists. Het comfort zit in uitneembare zooltjes, een sterke buitenzool van natuurlijk rubber en het feit dat ze zelfs een rondje kunnen meedraaien in de wasmachine. De modellen met haksluiting bieden extra stevigheid en zijn op twee manieren te dragen: als instapper en als gesloten model.

FW24 trends
Hot Potatoes loves everybody. En andersom. Want er is oor iedere klant wat wils in de nieuwe collectie. Dit valt ons op:

- Ribstof
Ribstof was in de jaren ‘70 een enorme trend en is nu volop terug. Het patroon geeft een subtiel detail in het materiaal, waardoor ze er stijlvol en eigentijds uitzien.

- Roestkleuren
We zien volop roestkleuren als okergeel, oranje en bruin. Warme en zachte kleuren die perfect matchen met het najaar. Deze trendkleuren komen terug op het voetbed, de upper en de speelse boordjes van de slof.

- Messengers
In de nieuwe collectie vind je ook dit jaar weer populaire messengers terug. Met eigenzinnige patronen en speelse ontwerpen zorgen deze sloffen voor een glimlach. Ze zijn geïnspireerd op actuele thema’s als films, quotes en herkenbare situaties.

Naast de ribstof, roestkleuren en messengers vind je in de collectie ook stoere printjes, zachte fluffy’s, nieuwe stoffen en gekleurde zolen. Overal vind je de knipoog van kleine aardappeltjes terug: op de zool, in het logo, op de upper of het voetbed.

Comfort met een knipoog voor jouw klanten
Benieuwd wat Hot Potatoes in jouw assortiment kan doen? We denken graag met je mee over een passende collectie. Bel of mail ons, en je bent van harte welkom in een van onze showrooms.

Meer weten?
Wil je meer zien?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms in CAST Nieuwegein of Trademart Brussel. Voor meer inspiratie kijk je alvast op de website of socials van Hot Potatoes.

arrow texture

Bekijk ander nieuws