Bergstein
&

Ontdek de nieuwe Bergstein kleuren

Gepubliceerd
9/2/2023
Seizoen
Herfst/Winter
Arrow down
Arrow down
Ontdek de nieuwe Bergstein kleuren

De timing van deze eerste Seasonal News kon eigenlijk niet beter, want de voorjaars­collecties komen eraan! En bij het voorjaar hoort een vrolijke campagne voor Bergstein. Het populaire merk is bekend door de kleurrijke regenlaarzen, die we inmiddels internationaal distribueren. Daarnaast is Bergstein ons eigen merk. We zijn dus extra trots om met deze nieuwe campagne van start te gaan.

Over the rainbow

Als je voorjaar zegt, zeg je kleur. En als je kleur zegt? Precies, Bergstein. Zodra de lente begint, begint dus ook onze nieuwste campagne, die kleurrijk, herkenbaar en vrolijk is. Kijk maar naar de kleurrijke campagnebeelden, waarmee we tot grote hoogte stijgen. En kinderen die Bergstein (willen) dragen kunnen hun geluk niet op, want we dagen ze uit om mee te doen aan kleurrijke challenges en daarmee maken ze kans op mooie prijzen.

De dealers van Bergstein hebben de lente- en zomer­collectie inmiddels ingekocht. Ieder verkooppunt kan vanaf maart aanhaken op deze B2C-campagne, met onder andere POS-­materialen en content voor bijvoorbeeld social media, nieuwsbrieven of de webshop. Zo bieden we passende verkoopondersteuning aan alle Bergstein-dealers. Heb je advies op maat nodig, dan ontwerpt onze eigen marketing­afdeling gerust een etalageposter of advertentie voor de lokale folder.

Into the woods

Kijken we een stukje verder vooruit, dan stappen we vol enthousiasme een nieuw herfst­seizoen in. De herfst is natuurlijk al het ultieme regenlaarzen­seizoen, maar Bergstein doet er voor FW23 nog een schepje bovenop. Dit najaar komt Bergstein met een collectie met drie nieuwe kleuren en bestseller Forest. Passend bij het seizoen en aansluitend op het fashionbeeld in de kindermode gaan we Into the woods, met de kleuren Chocolat, Caramel en Elephant.

Als Bergstein-dealer plaats je vanaf nu al je pre-order, waardoor je als eerste mee kunt doen aan de lancering van deze nieuwe campagne. Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe collectie en de bijbehorende introductie­campagne? Laat het ons weten, dan zorgen we ervoor dat je alle informatie zo snel mogelijk ontvangt. Ben je nog geen Bergstein dealer, maar ben je wél overtuigd van de match voor jouw winkel? Bel of mail ons dan, we bespreken graag alle mogelijkheden met je.

De wereld van Bergstein

De missie van Bergstein is om kinderen een vrolijk, kleurrijk leven te geven waarin ze lekker zichzelf kunnen zijn. #HappytoB staat voor alles waar je blij om kunt zijn, met een kleine knipoog naar de B van Bergstein.

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Wil je de volledige collectie ontdekken? Maak een afspraak in een van onze showrooms of kijk op bergsteinfootwear.com

arrow texture

Bekijk ander nieuws