Populariteit neemt nog steeds toe
Rider
&

Trendalert: groot aanbod slides in collecties Rider en Cartago

Gepubliceerd
10/8/2023
Seizoen
Lente/Zomer
Arrow down
Arrow down
Trendalert: groot aanbod slides in collecties Rider en Cartago

Rider en Cartago, twee Braziliaanse slippermerken, ontworpen en duurzaam geproduceerd door Grendene: één van ’s werelds grootste fabrikanten van slippers en sandalen. Twee slippermerken voor mannen en jongens, met beide een eigen filosofie en lifestyle, maar met dezelfde duurzame en unieke eigenschappen. Met de SS24 collectie spelen ze in op de blijvende trend: de badslipper, oftewel, slide. De slide is helemaal terug in het straatbeeld. En de populariteit neemt nog steeds toe.

Sportief en comfortabel
In de SS24 collectie vind je verschillende sportieve slides, te herkennen aan de brede banden en stevige zool. Niet alleen zorgen deze eigenschappen voor extra comfort en ondersteuning, ze zorgen ook voor een stoere, mannelijke uitstraling. De stevige zolen vormen mooi om de voet en bieden de gewenste grip op verschillende ondergronden. De tijdloze look en perfecte pasvorm maakt deze slides erg geliefd onder de consument.

Maximaal minimalisme
De slippermerken Rider en Cartago hebben het minimalisme omarmd en laten eenvoud terugkomen in de nieuwe collectie. De minimalistische trend waar deze merken op inspelen is onder andere terug te zien bij de grote modehuizen. In komend zomerseizoen lijkt er meer ruimte te zijn voor rust. Dit zie je ook terug in de natuurlijke kleuren die gebruikt zijn bij de slides. De minimalistische trend is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke en neutrale kleurpaletten. De SS24 collecties tonen dan ook veel effen kleuren en strakke lijnen. Rider en Cartago bieden met de nieuwe collectie een comfortabele, maar zeer stijlvolle optie voor het komende zomerseizoen.

Een groene collectie
Consumenten worden zich steeds bewuster van de impact van hun aankopen op het milieu en zoeken naar duurzamere alternatieven, ook als het gaat om slippers en slides. Duurzaamheid staat bij de fabrikant erg hoog in het vaandel en zij speelt hier in de SS24 collectie sterk op in. De fabrikant ontwerpt de slides van Cartago en Rider met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en comfort, zodat ze langer meegaan en niet snel vervangen hoeven te worden. Ook kiest zij ervoor om gerecycled materiaal - Flexpand - te gebruiken voor de producten.

Showrooms
Ben je benieuwd naar de gehele collecties van Rider en Cartago? De merken die we bij Antar Shoe importeren, presenteren we in onze showrooms in de belangrijkste inkoopcentra van de Benelux. In CAST Nieuwegein en Trademart Brussel, beide perfect bereikbaar, staat ons team voor je klaar.

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Wil je de nieuwe collectie ontdekken? Maak een afspraak in één van onze showrooms of ga naar onze B2B-webshop.

arrow texture

Bekijk ander nieuws