Grisport
&

Grisport breidt premium collectie uit

Gepubliceerd
9/2/2023
Seizoen
Herfst/Winter
Arrow down
Arrow down
Grisport breidt premium collectie uit

Hoor je Grisport, dan denk je aan wandelen. Of het nu gaat om een dagelijks rondje met de hond of een lange wandeling door de natuur: met de juiste schoenen blijven je voeten langer fit, en jij dus ook. Daarom past het merk Grisport ook zo goed bij Antar Shoe: genieten van het leven, in de natuur, met wandelschoenen van hoge Italiaanse kwaliteit.

De zomertoppers van 2023 combineren het nuttige met het aangename: uitstekend comfort, licht van gewicht en een sportieve look, allemaal in één. Binnenkort wordt deze kleurrijke collectie uitgeleverd en zijn ze uit voorraad (na) te bestellen via onze webshop. In het voorjaar mogen deze opvallende exemplaren niet in je aanbod ontbreken.

Goede wandelschoenen vormen de basis van je wandeling.Op Grisport beleef je wandelplezier en ontdek je nieuwe plekken: dicht bij huis en op de hoogste toppen. En ben je nog niet bekend met de verkoop van wandelschoenen? Dan praten we je graag bij over de mogelijkheden. Daarnaast bieden we je verkoopondersteuning voor de functionele producten: van collectievernieuwingen tot POS-materiaal en marketingmiddelen, voor jou als winkelier en communicatie naar de consument.

Nieuwe features in uitbreiding premium collectie

Samen met de productdesigners van Grisport Italië ontwikkelt ons inkoopteam nieuwe collecties en features van de wandelschoenen. Zo introduceren we voor het nieuwe inkoopseizoen een uitbreiding binnen Grisport’s zeer succesvolle premiumlijn. De Terrain Mid is zo’n voorbeeld van nieuwe features, met een neopreen-schacht, maar ook een nieuwe Vibram-zool die Grisport zelf heeft ontworpen.

We presenteren de nieuwste modellen (en bewezen bestsellers)tijdens de voorverkoopperiode in onze showrooms. Direct daarna start het productieproces in Italië, waar de schoenen geproduceerd worden op zonne-energie. Ons marketingteam introduceert de campagne voor het aanstaande seizoen, en is het nieuwe seizoen aangebroken, dan ontvang je als Grisport-verkooppunt alle productinformatie zoals prijzen, productteksten en hoogstaande productfotografie. Ook ontwikkelt onze marketingafdeling eigen fotoshoots, zodat de lifestylebeelden herkenbaar zijn voor wandelend Nederland en België.

Never out of stock

Grisport wandelschoenen zijn uit voorraad leverbaar. Als retailer krijg je tijdens de voorverkoop de gelegenheid om de nieuwste modellen in te kopen voor het komende seizoen. Je houdt je winkelvoorraad up-to-date met eenbestelling via onze webshop. Doe je die bestelling voor 15:00 uur? Dan versturen we je order dankzij onze ruime voorraad nog dezelfde dag.

Grisport heeft zich bewezen als toonaangevend fabrikant van hoogwaardige wandelschoenen. Door expertise, technologie, innovatie, onderzoek en ontwikkeling als kernwaarden in het productieproces te verwerken, is Grisport de perfecte partner voor de mooiste momenten en avonturen in de buitenlucht.

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Wil je de nieuwe collectie ontdekken? Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presale van onze webshop.

arrow texture

Bekijk ander nieuws