Olang
&
Antarctica

Snowboots dé fashiontrend voor FW23

Gepubliceerd
9/2/2023
Seizoen
Herfst/Winter
Arrow down
Arrow down
Snowboots dé fashiontrend voor FW23

Italiaans design

De diversiteit die bij Antar Shoe past, komt terug in de collecties van onze wintermerken. Al meer dan 25 jaar zijn we in de Benelux verantwoordelijk voor het Italiaanse merk Olang. Van modieuze winterlaarzen die de laatste trends volgen tot functionele, waterdichte snowboots. De laarzen zijn uiteraard tot in de kleinste details ontwikkeld om droge en warme voeten te houden, hoe winters de omstandigheden ook zijn.

Antarctica

Met het merk Antarctica bieden we een uitgebreide wintercollectie voor jong en oud, in verschillende prijsklassen. Door het gebruik van de juiste materialen staan deze winterboots bekend om hun perfecte pasvorm, ultiem comfort en een fashionable look. Deze ruime keuze zorgt ervoor dat je als retailer je eigen collectie kunt samenstellen. In onze showroom staat de collectie van 2023 alweer klaar, met een aantal opvallende modellen.

De fashiontrend van nu

Snowboots zijn niet alleen functioneel, ze hebben veeldetails en gaan mee met de laatste trends. Je kunt dit inkoopseizoen zelfs zeggen dat snowboots niet alleen meegaan met de laatste trends, maar dat ze een echte trend op zich zijn. Ze zijn tegenwoordig veel meer dan de warme, degelijke laarzen die je alleen droeg wanneer de temperatuur onder het vriespunt lag. De winterboots van nu zijn uiteraard net zo lekker warm, maar meer fashionable, waardoor je ze ook gewoon kunt dragen in het dagelijks leven.

De snowboot-trend van nu heeft, naast de warme voering, alles te maken met bijvoorbeeld de puffer-look. Je combineert volgens de laatste fashiontrends ze op allerlei verschillende manieren. Van jeans tot jurken: alles kan, alles mag, er hoeft niet één vlokje sneeuw voor te vallen. En wordt het toch ineens écht winter? De snowboots van Olang en Antarctica zijn gemaakt van waterdichte materialen en voorzien van isolatie, zodat alle voeten warm blijven tijdens koudste winterdagen.

Een echte all-in-one schoen voor de winter dus. En het ziet er naar uit dat het een blijvertje is: de grote modehuizen hebben ondertussen uitgebreide collecties ontworpen, waardoor de snowboot nog vele winters lang mee gaat.

Snowboots in de showroom

Ben je benieuwd naar de 2023-collectie van onze wintermerken Olang en Antarctica? Of wil je meer weten over het verkopen van snowboots? In onze showroom vind je onze nieuwste collecties. Maak eenvoudig een afspraak, dan zien we je snel!

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Maak een afspraak in een van onze showrooms op ga naar de presale van onze webshop.

arrow texture

Bekijk ander nieuws