Hot Potatoes
&

Hot Potatoes zijn jouw comfortbuddies voor de koude winter

Gepubliceerd
9/2/2023
Seizoen
Herfst/Winter
Arrow down
Arrow down
Hot Potatoes zijn jouw comfortbuddies voor de koude winter

Het Spaanse Hot Potatoes is het merk voor grappige, maar bovenal comfortabele pantoffels. Feelgood dus! Hot Potatoes is ons jongste merk en past perfect in het rijtje van de internationale topmerken die we bij Antar Shoe importeren en distribueren. Dit merk zorgt ervoor dat pantoffels in je winkel een echte eyecatcher worden. Vergeet dus niet in te kopen voor de feestdagen, want het is een cadeau waar je tijdens de decembermaand letterlijken figuurlijk warm van wordt.

Hot Potatoes is geschikt voor alle pantoffelhelden, dankzij een ruime dames-, heren- en kidscollectie. Als winkelier stel je zelf je ideale collectie samen. Met daarin bijvoorbeeld een fluffy model: zo zacht als een lammetje met kleuren waar je direct verliefd op wordt. Of de funny pantoffels: humeurboosters met grappige aardappeltjes waar je naar wil blijven kijken. Maar wat hebben die aardappels met pantoffels te maken?

Een gat in je sok

De Spaanse herkomst van Hot Potatoes geeft het antwoord. In Spanje noemen ze de gaten in je sok ‘Potatoes’. En de Hot Potatoes zijn hét fashion alternatief voor die kapotte sokken. Van koude tenen naar warme voeten:deze wintermusthaves zorgen voor de ondersteuning die iedereen nodig heeft. De pantoffels vallen perfect op maat, hebben uitneembare zooltjes en kunnen ook nog eens in de was.

Eco? Yes, please!

Het wordt nog beter, want de gehele collectie is duurzaam! De superzachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaanschuim en de buitenzool is gemaakt van natuurlijk rubber met gerecyclede kunststofsnippers. Ook de verpakkingen zijn duurzaam: met 100% gerecycled karton en inkt op waterbasis.

We hebben onze showrooms ingericht met de nieuwste collectie Hot Potatoes. Benieuwd geworden of jij het hier ook warm van krijgt? Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op. Neem voor meer info en inspiratie ook gerust een kijkje op wijzijnhotpotatoes.nl of volg @wijzijnhotpotatoes op Instagram.

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Neem voor meer info en inspiratie ook gerust een kijkje op de website of social media kanalen van Hot Potatoes.

arrow texture

Bekijk ander nieuws