Uitstekende pasvorm door verstelbare sluitingen
Gioseppo
&

Gioseppo Kids introduceert price-friendly sandalencollectie

Gepubliceerd
10/8/2023
Seizoen
Lente/Zomer
Arrow down
Arrow down
Gioseppo Kids introduceert price-friendly sandalencollectie

Als we de SS24 collectie van Gioseppo Kids in één woord omschrijven, dan kiezen we voor vernieuwend in de breedste zin van het woord. Dat begint bij de variatie die Gioseppo biedt in de sandalencollectie voor jongens en meiden. Zo is er keuze tussen open en gesloten hak of teen, maar ook is er keuze in zolen. Bij de collectie voor meisjes zien we een ruime aanbod in kleuren. Van warme tinten zoals geel tot fris roze en de trendkleuren oranje en lila. De ontwerpers van Gioseppo zijn erin geslaagd om veel diversiteit in uppers toe te voegen. In de uitwerking hiervan is veel aandacht besteed aan de verstelbaarheid van bandjes. Kort samengevat; Gioseppo’s SS24 collectie biedt veel diversiteit in modellen, uitgevoerd in een breed kleurenpalet en ontwikkeld met veel aandacht voor de pasvorm.

''Verstelbare mogelijkheden bij kindersandalen is iets waar altijd veel vraag naar is vanuit onze klanten en retailers. Zij zijn voor ons de schakel met de consument. We zijn dan ook erg blij dat we met deze collectie op die vraag inspelen. Het aanbod kindersandalen van Gioseppo is in samenwerking met ons team sterk uitgebreid.''


Bart Roossink, Sales Manager bij Antar Shoe.

Pick your style
Laat je verrassen door de prachtige kleuren van de sandalen. Van levendige en gedurfde tinten tot zachte en verfijnde nuances, we hebben voor alle kids en elke gelegenheid de perfecte kleur. De trendkleuren zoals lila en oranje zien we terug, modellen met een mix van materialen in ton sur ton tinten en prachtige basics. Voor op een feestje, tijdens de zomervakantie of in het dagelijks gebruik naar school en thuis, deze Gioseppo collectie past iedereen.

Price-friendly lijn
Er is meer! We hebben de collectie uitgebreid met een nieuwe lijn die valt in een prijscategorie die breed toegankelijk is. Zo kunnen ouders profiteren van de kwaliteit en trendy designs van Gioseppo met een budgetvriendelijk prijskaartje. Bij Antar Shoe zijn we erg enthousiast over deze toevoeging. Het is een mooie basislijn in sterke kleuren en al verkrijgbaar vanaf € 34,95 in de maten 20 – 35.

Ontdek de collectie in onze showrooms
Ontdek de sandalencollecties voor SS24 en maak een statement met het Spaanse merk Gioseppo. Met de nieuwe designs, uitstekende pasvorm en uitgebreide kleurenpaletten zetten we een sterke collectie neer. Heb je interesse of wil je meer weten? Je bent welkom in één van onze showrooms om de complete collectie te bekijken. We zien je graag in CAST Nieuwegein of Trademart Brussel en nemen je mee door de veelzijdigheid van Gioseppo.

Gioseppo SUMMER, STYLE, SMILE!

Meer weten?

Maak een afspraak in een van onze showrooms of ga naar de presele van onze webshop.

Wil je de nieuwe collectie ontdekken? Maak een afspraak in één van onze showrooms of ga naar onze B2B-webshop.

arrow texture

Bekijk ander nieuws